Spavao sam sa napadačem Arsenala

51-ogodišnji političar i deklarisani gej: Spavao sam sa napadačem Arsenala

Feb 2013 | Fudbal Vesti | 0 komentara. Ostavi komentar!

Brajan Kolman, 51-ogodišnji političar i deklarisani gej, nekada najplaćeniji lokalni političar u Velikoj Britaniji napravio je neverovatno priznanje o svom seksualnom životu na svom blogu. Zagolicao je radoznalost javnosti objavivši da je spavao sa jednim napadačem Arsenala, ali nije hteo da otkrije ništa više o identitetu tog fudbalera.

Brajan Kolman

Kolman nije dao naznake o kom igraču je reč, osim što je rekao da je u pitanju napadač. Njegova skandalozna izjava o seksualnom životu objavljena je na blogu prošle nedelje nakon planova fudbalskog kluba Barnet da promeni stadion.

– Za nekoga koga toliko malo interesuje fudbal, mada sam bio na utakmici Barneta i Port Vejla pre nekoliko godina, i spavao sa jednim napadačem Arsenala, nije mi mnogo bitno da li će Barnet ostati u ligi i gde će igrati – napisao je 51-ogodišnji političar.

Ostaje nejasno gde se taj “susret” dogodio i koji fudbaler je u pitanju. Kada su ga danas kontaktirali, Kolman nije želeo da otkrije identitet fudbalera. Homoseksualnost u fudbalu je ponovo tema broj jedan, upravo zbog toga što je mali broj igrača javno opredeljen kao gej, samo 3 profesionalca su u svojoj karijeri priznala.

Iako je otkrio ovu aferu, Kolman nije želeo da otkriva ništa više o svom privatnom životu. Sredovečni političar trenutno je nezavisni odbornik, pošto su ga konzervativci suspendovali zbog hapšenja, u septembru prošle godine, posle napada na ženu, vlasnicu kafea, koja je pokušala da ga fotografiše dok se parkirao u zabranjenoj zoni.

Kolman je svojevremeno predsedavao londonskom vatrogasnom službom i sa 130.000 funti godišnje plate bio najplaćeniji lokalni političar u Britaniji.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti:


Reprezentacija Nemačke u metrou Reprezentacija Nemačke u metrou
Ni 5:0 nije sprečilo tuču Engleza Ni 5:0 nije sprečilo tuču Engleza
Najbolji strelac u istoriji Čelsija i neki od njegovih golova – Frenk Lampard
Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014 Crna Gora 1-1 Engleska 26.03.13. SP 2014 Kvalifikacije
Midlsboro napravio odličan marketing. Kupiš kartu, dobiješ pivo


Komentari