Bosanci krenuli u Litvaniju, a otišli u Letoniju - Fudbalski Tipovi

Bosanci krenuli u Litvaniju, a otišli u Letoniju

Oct 2013 | Fudbal Vesti | 0 komentara. Ostavi komentar!

-Malo se za….li kada smo kupovali karte za put, Nismo ni primetili da idemo u pogrešnu državu, tek kada smo stigli shvatili smo da smo pogrešili, kaže Haris, šumar iz Ovčara.

Letos je takodje Boasanac napravio grešku kada je umesto u Letoniju , otišao u Litvaniju kako bi podržao Bosnu u kvalifikacijama za svetsko prvenstvo.

Očigledno Letonija i Litvanija su previše slične nekim od navijača nama susedne zemlje, tako da je Haris propustio istorijsku utakmicu, jer je otputovao u pogrešnu državu.

– Ja i mojih nekoliko jarana smo krenuli na utakmicu da navijamo za Bosnu, ali umesto u Litvaniji, mi smo završili u Letoniji. Zaj…li smo se kad smo kupovali karte za put i nismo primetili da idemo u pogrešnu državu. Kad smo stigli tamo, videli smo sve neka tišina, nema naših navijača nigde – rekao je Haris.

– Pitali smo neke ljude na engleskom kde se nalazi stadion na kome se odigrava utakmica, ispričali smo kako dolazimo iz BiH da bodrimo svoju reprezentaciju, medjutim ljudi su nam se smejali i govorili da smo jako daleko od stadiona. I dalje smo lutali gradom sa nevericom, dok nam jedean mladjani momak nije objasnio da se nalazimo u pogrešnoj državi.

Medjutim ekipa se svejedno dobro provela gradu, uz pivo u nekom od gradskih lokala ispratili utakmicu na tv-u. I sa sobom poneli anegdotu koju će dugo, dugo pamtiti.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti:


Fudbaler uhapšen zbog pljačke kladionica
Bosna je u Brazilu Bosna je u Brazilu!
Premier Liga BiH – Tuča, upaljeno seno, lekarski pregledi…
Emir Spahić Kapiten Bosne krvario na terenu, ali odbio da izađe iz igre
Kako Bosanci čekaju u red za kartu protiv Grčke


Komentari