Bugari kopirali Delije sa svlačenjem - Fudbalski Tipovi - Fudbal Vesti

Bugari kopirali Delije sa svlačenjem

Oct 2013 | Fudbal Vesti | 1 komentar.

Svedoci smo u predhodnih nekoliko nedelja, meseci, godina koliki uticaj imaju navijači u srpskim klubovima, posebno Delije i Grobari, pa i Slaninari… Delije su zahtevale od igrača da skinu dresove nakon poraza od Voždovca, a to su izgleda, gledali i navijači bugarskog Levskog iz Sofije.

Na promociji novog trenera Ivajla Peteva, upala je nezadovoljna grupa navijača Levskog i prilično grubo skinula novog trenera do gole kože, smatrajući da je nedostojan plave boje Levskog iz Sofije.

Navijaci Levskog iskopirali Delije

Navijaci Levskog iskopirali Delije

Razlog nezadovoljstva koje je uzrokovalo ovaj nezapamćeni incident verovatno leži u nekom ranijem incidentu, jer je Petev od 2010. do jula ove godine vodio Ludogorec i sa njima uzeo titulu i redovno pobedjivao Levski…

Uglavnom, šta god da je razlog, ovakvi incidenti na Balkanu postaju sve češći, a klubovi su nemoćni da sami reše ovaj problem. A može li država? To ćemo tek videti, ipak neki navijači odlaze na slavlje stranačkih pobeda posle izbora u Srbiji, tako da je veliko pitanje kada ćemo na ovim prostorima gledati fudbal, a ne huligane na tribinama i manekene na terenu.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti:
1 Komentar

Komentari