Dejan Stanković Najlepši golovi u karijeri! - Fudbalske Vesti - Fudbal

Dejan Stanković – Najlepši golovi u karijeri!

Aug 2013 | Dve Leve Noge, Fudbal Vesti, Preporuceni tekstovi | 0 komentara. Ostavi komentar!

Dejan Stanković, fudbalska i ljudska veličina, prošli vikend se i zvanično oprostio od fudbala. Na prepunoj “Djuzepe Meaci” u jako emotivnoj atmosferi, otrčao je Dejan Stanković poslednji krug po terenu

Za Inter je doigrao 326 mečeva i postigao 41 gol, a kapiten Havijer Zaneti, Ivan Kordoba i predsednik Morati su mu uručili Interov dres sa brojem 326, a zatim se Stanković zahvalio navijačima Intera: “Ovo je veoma poseban i emotivan dan za mene. Prošlo je gotovo deset godina. Znojio sam ovaj dres, doživeo prelepe momente i ušao u istoriju ovog kluba. Ovo nije moj oproštaj od Intera i navijača, ali je jeste od fudbala i terena“.

Dejan Stankovic oprostio se od fudbala

Dejan Stankovic oprostio se od fudbala

Najmladji kapiten u istoriji Crvene Zvezde je u fudbalu osvojio sve što se može osvojiti, i većinu tih trofeja osvojio je u dresu Intera.

Pored Crvene Zvezde i Intera, Dejan Stanković je igrao i za Lacio. U svim klubovima je bio obožavan od strane navijača jer se nikada nije štedeo, uvek je bio igrač koji je najviše trčao, najviše se borio, davao ogroman doprinos uspesima klubova svojim evro golovima.

Fudbalski Tipovi su se uhvatili u koštac sa jako nezahvalnim zadatkom, a to je da napravimo izbor Dejanovih najlepših golova u karijeri…

Pogledajte naš izbor:

U dresu Lacija protiv Pjaćence:

LACIO protiv Rome:

LACIO protiv Verone

LACIO protiv Milana

INTER protiv Rome

INTER protiv Milana

INTER gol sa pola terena Djenovi

I po našem izboru i najlepši gol, INTER protiv Šalkea, Volej Stankovića sa pola terena!!!

Ima Dejan Stanković još ovakvih golova koji su itekako zaslužili da se nadju na ovoj listi ali prosto negde mora da se podvuče crta, kao što je i Stanković podvukao i okačio kopačke o klin, tako i mi ovaj omaž Dejanu Stankoviću završavamo kompilacijom golova u dresu Crvene Zvezde.

Urednik: Vida Savić

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti:
Komentari