Dejvid Bekam, komada X - Fudbal Vesti - Fudbalski Tipovi

Dejvid Bekam, komada X

Jul 2013 | Fudbal Vesti | 0 komentara. Ostavi komentar!

Više ne igra aktivno fudbal, ali je svakako ostao u fudbalu. samo što sad reklamira fudbal i englesku ligu. Dejvid Bekam je glavni lik reklame Sky Sports, ili preciznije, glavni likovi su Dejvid Bekam i Dejvid Bekam i tako puta X…

Sky Sports je angažovao fudbalskog superstara Dejvida Bekama kao reklamno lice za novu sezonu Premijer lige, u kojoj će Mančester junajted, posle ere ser Aleksa Fergusona, pokušati da sačuva tron pod vođstvom Dejvida Mojesa.

Pogledajte reklamu

Bekam je, inače, među prvim kupio novi dres Junajteda za sezonu 2013/14. a uveren je i da će “đavoli” opet prvi proći kroz cilj.

Biće teško posle Fergusonna, znamo šta je on značio za Junajted i šta je sve uneo u igru. Ali, ne potcenjujte Mojesa. On je jedan od onih trenera koji je često znao da pozove Fergusona i ćaska sa njim. Naravno da će mu biti teško posle svega što je Ferguson uradio i biće interesantna sezona, ali ja sam uveren da će Junajted odbraniti titulu. Uostalom, ja sam navijač tog kluba“, kaže nekadašnja “sedmica” kluba sa Old Traforda.

Bekam se nada i da će Vejn Runi ostati deo ekipe. “Uvek sam ga doživljavao kao igrača Mančester junajteda“.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti:


Igrači PSŽ-a žrtve skrivene kamere
Bekam Bekam se obrukao
Nepristojna ponuda za Bekama


Komentari