Džermejn Defo dobio tudjeg sina

Džermejn Defo dobio tudjeg sina

Apr 2013 | Fudbal Vesti | 0 komentara. Ostavi komentar!

Nakon DNK testova utvrđeno je da napadač Totenhema i reprezentacije Engleske, Džermejn Defo nije biološki otac malog Džošue-Džejmsa, uprkos tome što ga je bivša devojka tokom trudnoće ubeđivala da je dete njegovo.

Defo je bio u vezi sa devojkom En Mari Mur, koja je 19. februara ove godine rodila sina Džošuu-Džejmsa, a tokom trudnoće ga je ubeđivala da je dete njegovo. Napadač je oduševljeno prihvatio tu vest i burno proslavio rođenje sina. Ranije ovog meseca, pred meč sa Interom u Ligi Evrope, Defo je izjavio:

– Sada kad imam sina želim dodatno da radim na sebi, da postanem bolja osoba i još uspešniji u svemu čime se bavim. Mnogo vremena provodim sa sinom, viđam ga svaki dan, hranim, menjam pelene, pričam uspavanke. Ma sve radim! Predivan je osećaj, moram da priznam. Svi koji imaju decu će razumeti o čemu pričam. Kada postanete roditelj jednostavno se promenite, na drugačiji način počnete da gledate na stvari. Osećam se blagosloveno.

Ipak, usledio je šokantan obrt u celoj priči, pošto su DNK testovi potvrdili da Defo u stvari nije biološki otac malog Džošue-Džejmsa. Uprkos tome, 30-ogodišnji napadač je odlučio da ostane uz majku i dete, i da im pruži svoju maksimalnu podršku.

– Džermejn je ponudio punu podršku pri odgajanju deteta uprkos tome što su DNK testovi pokazali da nije biološki otac. To je sve što mogu da kažem, kao i to da moj klijent neće ništa više komentarisati na ovu temu – saopštio je Defoov zastupnik.

S obzirom na to da još uvek nije otrkiveno ko je pravi biološki otac deteta, već su krenule špekulacije i uobičajene šale. Mnogi su se prvo setili Džona Terija, koji je uvek prvi pik u ovakvim situacijama, a popularna je i šala objašnjenja DNK testova – Da nije komšijino. Bilo kako bilo, poprilično težak udarac je pogodio Defoa, a kako i da li će se to odraziti na njegove partije na terenu ostaje da se vidi.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti:
Komentari