Fudbaleri su foliranti, tvrdi Hulk Hogan

Fudbaleri su foliranti, tvrdi Hulk Hogan

Jan 2013 | Fudbal Vesti | 0 komentara. Ostavi komentar!

Od kad je Eden Azar u sredu imao incident sa dečakom koji je skupljao lopte, mnogi su dali svoje mišljenje o celoj situaciji, kako ljudi iz sveta fudbala, tako i oni drugi. Ipak, postaje jasno da cela situacija dobija mnogo više publiciteta nego što realno zaslužuje, što vidimo iz toga da se o celoj situaciji oglasio – niko drugi do Halk Hogan, živa legenda američkog rvanja:

Hulk Hogan

Hulk Hogan

– Momak koji skuplja lopte je mogao i da ubaci loptu u tribine – to bi bilo uverljivije, i tako bi više dobio na vremenu. Ali, mislim da ga Azar nije dovoljno jako išutirao. Niko ne bi smeo da se meša u igru na taj način. Znam da fudbaleri(odnosno “sokeraši”, kako ih je nazvao Hogan) simuliraju i više nego rvači, ali ono što je uradio taj momak u sredu je bilo smešno. Da je tako nešto uradio u rvačkom ringu, svi bi se smejali, iako znaju da je sve gluma – zaključio je legendarni Hogan.

Inače, Azar se javno izvinio zbog celog incidenta, i za sada je dobio suspenziju od tri meča, ali belgijskog fudbalera tek čega istraga engleskog fudbalskog saveza, koji će mu gotovo sigurno dodatno produžiti suspenziju.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti:


Fenomenalni Azar
Skupljači lopti, priprema nove generacije!!!
Na Tajvanu napravili senzaciju sa Azarovim incidentom
“Azarov dečak” najavio probleme preko Tvitera”


Komentari