Fudbalski tipovi uložili žalbu AC Milanu, pogledajte zašto... - Fudbalski Tipovi

Fudbalski tipovi uložili žalbu AC Milanu, pogledajte zašto…

Oct 2013 | Fudbal Vesti | 0 komentara. Ostavi komentar!

Ovaj kladioničarski vikend je doneo dosta iznenadjenja na fudbalskoj sceni, jedan od njih je i poraz Milana na gostovanju Parmi. Sve bi to bilo uobičajeno da jedan od urednika fudbalskih tipova nije čekao nerešen ishod ove utakmice za dobitak.

Čak i to što je promašio jednu utakmicu na tiketu nije toliko strašno, jer se dešava i uglavnom padamo na tu jednu, medjutim, način na koji su rosoneri primili pogodak i to ni manje ni više nego u 95. min, je poprilično razočaravajuć. Reakcija igrača Birse i Matrija u živom zidu je bila krajnje neprofesionalna, a to možete videti na sledećem snimku:

Tim povodom fudbalski tipovi su rešili da skrenu pažnju fudbalskom klubu Milan i poslali mejl na zvaničnom sajtu, kako sledeći put ne bi imali sličnih problema.

“Poštovani AC Milano, javljamo vam se iz Srbije, povodom vaše nedeljne utakmice protiv Parme.
Kao i većina ljudi u Srbiji sam nezaposlen i sreću tražim u kladionici. Zbog vašeg živog zida i dva igrača koja su se sklonila prilikom udarca, pao sam tiket i “izgubio” novac (oko 13000 din ili 110 evra). Zato vas molim da skrenete pažnju na živi zid sledeći put, jer ovaj iznos novca za vas možda nije puno, ali za mene je dovoljno”.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti:
Komentari