Gradski derbi Istanbula se pretvorio u haos - Fudbalski Tipovi - Vesti

Gradski derbi Istanbula se pretvorio u haos

Sep 2013 | Fudbal Vesti | 0 komentara. Ostavi komentar!

Gradski derbi u Istanbulu izmedju Bešiktaša i Galatasaraja je prekinut u nadoknadi vremena jer su domaći navijači u pali u teren sa namerom da se obračunaju sa gostujućim igračima.

Gradski derbi Istanbula - Haos na terenu

Gradski derbi Istanbula – Haos na terenu

Domaći Bešiktaš je poveo u prvom poluvremenu golom Huga Almeide, Galatasaraj je preokrenuo u drugom delu igre golovima Didije Drogbe. U 90. minutu je sve počelo (iako se tokom cele utakmice osećala napetost i nervoza kod igrača koja se prenosila i na tribine…) kada je Felipe Melo nepromišljeno i žestoko startovao (bez ikakve potrebe) na protivničkog igrača. Sudija mu je pokazao opravdano crveni kartona, onda je Melo prilikom izlaska sa terena provocirao domaće navijače pokazivajući dres Galatasaraja. A samu provokaciju su još pojačali i navijači Galate, posebno grupa navijača koja sebe zove “1453” (1453 predstavlja godinu osvajanja Carigrada od strane Otomana) koji su skandirali “Alah je veliki”.

Navijači Bešiktaša, koji se smatraju levičarima, nisu odoleli provokaciji več su sišli na teren želeći da se obračunaju sa gostima, kako sa navijačima Galatasaraja tako i sa igračima istog kluba…

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti:


Gradski derbi - Bristol City - Bristol Rovers Bristolski gradski derbi u engleskom kupu


Komentari