Hartli i Pul postigli golove za Hartlipula

Hartli i Pul postigli golove za pobedu Hartlipula

Feb 2013 | Fudbal Vesti | 0 komentara. Ostavi komentar!

Uprkos dobrim zaradama, igranje u engleskoj trećoj ligi nije ono o čemu većina fudbalera sanja na početku svojoj karijera, tako da igračima iz ovog ranga uvek prija kada se, iz bilo kog razloga, nađu u žiži medija. To je bio slučaj sa igračima Hartlipula, trenutno poslednjeplasiranog tima treće lige Engleske(Lige jedan), a razlog tome je to što su prezimena strelaca u prošlosubotnjoj pobedi protiv Nots Kauntija ispisala ime kluba – jer su strelci bili Piter Hartli i Džejms Pul!

Naravno, ovo nije promaklo engleskim medijima, koji su u stanju od svega da naprave priču, a vest se brzo proširila internetom i društvenim mrežama, pa su se igrači ovog niželigaša neočekivano našli u žiži javnost. Hartli, koji je kapiten tima, i piše blog za klupski sajt, je o celoj situaciji imao da kaže sledeće:

– Potpuno je suludo. Naravno, ono što je najvažnije je da smo zabeležili važnu pobedu u borbi za opstanak, ali ne mogu reći da mi pažnja ne prija. Internet je neverovatna stvar. Obično nedeljno preko sajta kluba dobijam između 15 i 20 poruka, i to uvek od navijača kluba, ali od subote sam dobio preko 200 poruka, a nekoliko novinara me je zvalo da prokomentarišem svoj gol… Što je najzanimljivije, nisu mi pisali samo naši ljudi, već i ljudi iz Nemačke, Ukrajine, Kipra, Japana… Dobio sam i po jedan mejl iz Australije i Južne Afrike, stvarno neverovatno.

Hartlipul se trenutno nalazi osam bodova ispod sigurne zone, a ovaj klub je možda najpoznatiji po tome što je u njemu prošle sezone karijeru završio Nolberto Solano.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti:


Reprezentacija Nemačke u metrou Reprezentacija Nemačke u metrou
Ni 5:0 nije sprečilo tuču Engleza Ni 5:0 nije sprečilo tuču Engleza
Najbolji strelac u istoriji Čelsija i neki od njegovih golova – Frenk Lampard
Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014 Crna Gora 1-1 Engleska 26.03.13. SP 2014 Kvalifikacije
Midlsboro napravio odličan marketing. Kupiš kartu, dobiješ pivo


Komentari