Igrača Golden Stejt Voriorsa kaznili roditelji

Igrača Golden Stejt Voriorsa kaznili roditelji

Mar 2013 | Fudbal Vesti | 0 komentara. Ostavi komentar!

Golden Stejt Voriorsi su u sredu igrali sa Indijanom. Taj meč su izgubili rezultatom 97:108, no rezultat je bio manje bitan pošto je meč obeležio sukob igrača suparničkih timova. Klej Tompson, bek Voriorsa, kažnjen je sa 35 hiljada dolara. Najveća kazna je usledila nešto kasnije.

Klej Tompson

Otac Kleja Tompsona, Mičel, koji je takođe igrao NBA ligu, odlučio je da napravi krajnje neuobičajen potez kako bi svog sina naučio pameti. Naime, Mičel će takođe oduzeti deo zarade svom sinu kako mu se ne bi desilo da ponovi pomenutu grešku.

Iako je ovo prvi put da je Klej kažnjen od strane disciplinske komisije NBA lige, posledice po ovog momka će biti znatno veće. Naime, Klej Tompson nema i nikada nije imao pristup svojim parama, a njegov bankovni račun je pod patronatom Mičela Tompsona i gospođe Tom

– Ne treba njega NBA liga da kažnjava. Mi smo ga već kaznili. Nema više para za njega, dobijaće manji džeparac sledeće nedelje – reče stariji Tompson.

Mičelov sin mesečno dobija tri hiljade dolara džeparca koji je on sam zaradio?!

Posle ovog incidenta će mu se ta suma skresati na svega 1200 dolara mesečno. Da li će mladi bek gladovati to ćemo tek videti. U svakom slučaju ovo je presedan. Punoletni NBA pulen je predao svoj bankovni račun ocu koji to kontroliše i samim tim određuje finansijsku slobodu svog sina.

Verujemo da je jasan princip koji Mičel želi da istakne, a to je da novac treba poštovati, međutim zvuči neverovatno da punoletna osoba nema pravo da raspolaže sopstvenim novcem, koji je višestruko veći od pomenutog džeparca.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti:
Komentari