Igrači PSŽ-a žrtve skrivene kamere

Igrači PSŽ-a žrtve skrivene kamere

Apr 2013 | Fudbal Vesti | 0 komentara. Ostavi komentar!

Italijanska ekipa skrivene kamere rešila je da poseti trening Pari Sen Žermena i da se našali sa fudbalerima ovog kluba Dejvidom Bekamom, Havijerom Pastoreom, Markom Veratijem i Zlatanom Ibrahimovićem.

Momci iz skrivene kamere posetili su trening kamp PSŽ-a sa namerom da dobiju autograme kao i ostali simpatizeri kluba. Ništa ne bi bilo neobično da nisu ima poseban zahtev, da im se igrači PSŽ-a potpišu na fotografijama posebno napravljenim i obrađenim u montaži. Na njima su se mogli videti Pastore, Verati, Bekam i Ibrahimović u zagrljaju ili seksualnoj pozi sa muškarcem.

Ibrahimovic Gameiro i Veratti

Prvi na “udaru” bio je Havijer Pastore, koji se samo nasmejao na svoju fotografiju i na kraju je ipak potpisao. Marko Verati je bio sledeći, samo je pogledao fotografiju i uz ogromno čuđenje odbio da da autogram. Dejvid Bekama je samo na kratko bacio pogled na fotografiju i potpisao, kao da ga nije ni zanimalo o čemu se radi. Kada su na kraju stigli do Ibrahimovića, momcima iz skrivene kamere nije bilo baš svejedno. Svestan Ibrinog temperamenta i naročito odličnog poznavanja borilačkih veština voditelj mu je oprezno prišao, pokazao fotografiju i zamolio za autogram. Ibrahimović je prvo složio facu, pa se nasmejao i na kraju odbio da učestvuje u celoj priči. Kako je sve izgledalo pogledajte i sami:

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti:


Dejvid Bekam, komada X
Bekam Bekam se obrukao
Nepristojna ponuda za Bekama


Komentari