Jeziv pad Lindzi Von - FudbalskiTipovi.com

Jeziv pad Lindzi Von

Feb 2013 | Fudbal Vesti | 0 komentara. Ostavi komentar!

Američka skijašica Lindzi Von uopšte nema sreće ove sezone. Posle bolesti, dve pauze, desio joj se i veliki peh na šampionatu sveta u Šladmingu jer je tokom trke u superveleslalomu doživela jeziv pad.

Želeći da nadmaši Tinu Maze, koja joj je u prvom delu trke “bežala” samo 12 stotinki, ova petostruka pobednica Svetskog kupa je prilikom jednog doskoka izgubila ravnotežu i snažno pala.

Trka koja je prvo bila odložena tri i po sata zbog magle, umalo se nije održala jer je pretilo da se probije krajnji termin predviđen za nadmetanje, no do pomeranja za sredu ipak nije došlo.

Kobna, po Lindzi Von, odluka da se nadmetanje održi dovela je do toga da se Amerikanka nađe na stazi, a onda se desio pomenuti pad tokom kog je, pokidala ukrštene i bočne ligamente desnog kolena

“To je jedina povreda koju je zadobila, ništa osim toga”, rekao je predsednik Skiajškog saveza Austrije Peter Šreksnadel.

Von je ležala čak 12 minuta na stazi pre nego što ju je helikopter odneo u bolnicu, a trka je nastavljena posle 15 minuta. Dok se ukazivala prva pomoć Vonovoj, sve učesnice, uključujući i šokiranu Slovenku Maze (na fotografiji), sa nevericom su posmatrale šta se događa sa jednom od najboljih skijašica današnjice.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti:
Komentari