Junajted of Mančester želi Useina Bolta

Junajted of Mančester želi Juseina Bolta u svojim redovima

Mar 2013 | Fudbal Vesti | 0 komentara. Ostavi komentar!

Da, dobro ste pročitali naslov i ne, u pitanju nije Mančester Junajted. Naime, FK Junajted of Mančester, “mlađi brat” slavnog engleskog kluba, je atletskom superstaru Juseinu Boltu ponudio da zaigra za njih!

Junajted of Mančester je formiran 2005. godine, od strane grupe navijača Mančester Junajteda nezadovoljnih promenom vlasništva kluba. Ovaj klub svoj stadion deli sa trećeligašem Burijem, i igra u sedmoj engleskoj ligi. Jedan od predstavnika kluba je potvrdio da je njegov klub pokušao da dovede Bolta, i objasnio kako je do cele situacije došlo:

– Bolt je prošle sezone posetio Mančester Junajted i, više u šali, rekao da bi, po završteku atletske karijere, želeo da zaigra fudbal za Mančester. Pa, mi smo mu tu priliku i dali. Poslali smo mu faks u kome smo mu nudili da za nas zaigra na poziciji beka ili krila, i naglasili da bi ga dobre igre za nas preporučile većim klubovima. Ipak, nismo dobili odgovor – potvrdio je neimenovani izvor.

Možemo samo da pretpostavimo koliko se Jamajčanin razočarao kada je shvatio da njegova ponuda da zaigra za Mančester nije baš ono čemu se nadao.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti:


Usain Bolt NBA All Star Jusein Bolt može i košarku da igra


Komentari