Kad Kobi Brajant pogadja, Lejkersi pobedjuju - Sportske vesti - Košarka

Kad Kobi Brajant pogadja, Lejkersi pobedjuju

Mar 2013 | Fudbal Vesti | 0 komentara. Ostavi komentar!

Kobi Brajant, je podigao svoju formu kada je njegovom timu bilo najpotrebnije i u poslednje dve utakmice skoro sam napravio dva velika preokreta.

Forma Lejkersa je varirala tokom većeg dela sezone, ali jedna stvar je bila zajednička za sve pobede,a to je dobra i nesebična igra Brajanta. Polovinom sezone je izgledalo da su Lejkersi daleko od plej-ofa, ali kako je Brajant podizao fromu, tako su počele i bolje partije zlatnog tima Los Andjelesa.

U poslednja dva meča, Brajant je pružio dve najbolje partije ove sezone. Prvo je protiv Hornetsa diktirao povratak sa ”-25” sa 42 poena, 12 asistencija i 7 skokova, da bi u sinoćnom trijumfu protiv Toronta zabeležio 41 poen, 12 asistencija i 6 skokova.

Na meču protiv Toronta je još jednom pokazao da je stvoren za ključne trenutke, kada je na 1:43 do kraja meča preuzeo stvari u svoje ruke i pogodio tri trojke za produžetke, a onda je i u produžetku na 10 sekundi do kraja pri nerešenom rezultatu uzeo loptu i prošao kroz celu odbranu Reptorsa. Efektivnim zakucavanjem postavio je tačku na neverovatnu partiju.

Uživajte u skraćenoj verziji Kobijevog sinoćnjeg preokreta:

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti:


Kobi Brajant Sjajni Kobi Brajant


Komentari