Arsenal udara po džepu

Kako Arsenal udara po džepu za nedisciplinu

Jan 2013 | Fudbal Vesti | 0 komentara. Ostavi komentar!

Protekle nedelje, jedan od navijača Arsenala je prilikom turističkog obilaska Arsenalovog stadiona, na trenutak pobegao vodiču i uslikao nekoliko predmeta koji nisu dostupni javnosti.

Jedan od njih je i cenovnik za sezonu 2012/13, u kojem su navedene cene za kršenje discipline u klubu i na pomenutom stadionu.

Kao što možete videti na cenovniku ispod najviše se plaća nedolazak na meč bez dozvole menadžera, u slučaju da igrač nije odabran u tim za taj meč. To “zadovoljstvo” košta igrače hiljadu funti.

Ukoliko fudbaleri Arsenala zakasne na trening ili medicinski tretman(masažu) manje od petnaest minuta, cena je 250 funti, ukoliko zakasne više, cena se duplira i iznosi 500 funti. Za 500 funti mogu da dozvole sebi i da zakasne na put sa klubom ili da koriste mobilni u prostorijama kluba (SMS poruke se ne računaju) kao i da ne učestvuju u klupskim komercijalnim aktivnostima.

Dve stotine funti iznosi kazna za fudbalere koji ne donesu uzorak urina dve nedelje za redom. Za najmanju kaznu od 100 funti postoji višestruka mogućnost. Na primer, ako ponesete pogrešan dres na dan meča, zatim ako se neprikladno oblačite van svlačionice, kao i ako u svlačionicu uđete u obući koja se koristi van stadiona. Novine, laptop ili telefon u sobi za tretman takođe koštaju 100 funti a novine su zabranjene i u svlačionici “po istoj ceni”.

Cenovnik za glupiranje

Cenovnik za glupiranje

Sav novac od kazni prikuplja Per Mertesaker, do sedam dana nakon “proglašenja” iste. Ukoliko se ne plati u datom roku, kazna se duplira. Jedino ostaje nejasno zašto Mertesaker skuplja kazne kada nije kapiten, možda zato što je najveći?

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti:


Rosicki u drugom minutu doneo pobedu Arsenalu Rosicki u drugom minutu doneo pobedu Arsenalu
Prvo ga je razbio Liverpul a onda se sam razbio
Arsenal će morati dobro da se naoruža Tobdžije će morati dobro da se naoružaju
Aron Remzi Aron Remzi ga može učiniti bogatim
Golman Sautemptona glumio Igitu Golman Sautemptona glumio Igitu


Komentari