Maskerano dobio crveni karton zbog šutiranja

Maskerano dobio crveni karton zbog šutiranja čoveka koji iznosi povredjene igrače

Jun 2013 | Fudbal Vesti | 0 komentara. Ostavi komentar!

Argentinac Havijer Maskerano isključen je na meču protiv Ekvadora jer je četiri minuta pre kraja utakmice šutnuo čoveka koji medicinskim vozilom iznosi povređene igrače sa terena.

Maskerano se povredio u jednom duelu, a pošto je intervenisala lekarska ekipa, sudija je traži da Argentinac bude iznet sa terena. Argentinac je pokazao svoju prgavost i udario čoveka koji ga je vozio sa terena. Sudija mu je potom bez razmišljanja pokazao crveni karton.
Maskerano je zatim pokušao da se obračuna sa svima koji su mu bili u blizini, a onda je uz jako obezbeđenje ispraćen do svlačionice.
“Sramota me je, uvek treba izbegavati nasilje i protiviti mu se. Istina je, napravio sam grešku, nije prijatno biti isključen baš na ovaj način i izazvati kontroverze i za ovo ne postoji opravdanje”, rekao je Maskerano i dodao:

“Išli smo mnogo brzo, klatio sam se na nosilima i mislio sam da ću pasti sa vozila. Rekao sam lekaru da me vozi sporije, ignorisao me je i ja sam zato reagovao ovako. Ali ponavljam, nema opravdanja”.

Utakmica južnoameričkih kvalifikacija za SP između Ekvadora i Argentine završena je bez pobednika, 1:1.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti:


Mali Klaudio neverovatan talenat iz Argentine
Indepediente u drugoj ligi Veliki Indepediente u drugoj ligi posle 108 godina
Ružan način da izbaci psa sa terena, izazvao burne reakcje navijača
Sebastijan Driusi Makazice sa ivice šesnesterca
Mesi dobio šljivu ispod oka


Komentari