Meč decenije za srpsku reprezentaciju

Meč decenije za srpsku reprezentaciju za samo par sati

Mar 2013 | Fudbal Vesti | 0 komentara. Ostavi komentar!

Kako saznajemo tim koji Siniša Mihajlović odlučio da izvede protiv Hrvatske na meču na Maksimiru od 18 časova, u duelu kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo 2014. godine je sledeći:

Brkić – Ivanović, Subotić, Nastasić, Kolarov – Radovanović, Ignjovski, Stevanović, Tošić – Đuričić, Šćepović.

Da li vas je Mihajlović iznenadio selkcijom igrača?? Nas svakako jeste, ali verovatno on zna šta je najbolje u ovom trenutku.
Nismo očekivali Stevanovića u ekipi pored Tadića ili Brkića na golu, Šćepovića u špicu napada.

Jako zanimljiva stvar je da su Hrvatski navijači veliki optimisti pred ovaj meč, za razliku od naših, koji verovali ili ne u velikom procentu očekuju poraz naših reprezentativaca na Maksimiru. Da li možemo da očekujemo nešto u šta sami ne verujemo?!

A u Hrvatskoj grozničavo isčekivanje, tako se može opisati Hrvatska na dan meča. HNS moli Hrvate da danas na posao u školu dođu u dresovima reprezentacije, a na “Maksimiru” se priprema koreografija.

U medijima i pored pumpanja atmosfer ipak dominiraju pozivi da sve protekne civilizovano, pritisak UEFA je veliki, isti takav biće u septembru na FSS kada Hrvatska bude gostovala u Beogradu.

Iznenadjujuća scena je bila kada su se srpski reprezentativci pojavili na Maksimiru na treningu, dočekani su aplauzom od strane novinara, kako naših tako i hrvatskih, ali čisto sumnjam da će tako biti i večeras.

Nadamo se da će večeras fudbal pobediti, da neće biti incidenata, da će sve proteći u najboljem redu… A mi možemo pokazati malo više optimizma i biti uz našu reprezentaciju svim srcem.

Naravno očekujemo i pobedu Srbije.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti:


Žreb za Svetsko Prvenstvo u Brazilu
Island Island pred istorijskim uspehom
Bosna je u Brazilu Bosna je u Brazilu!


Komentari