Menadzer Donkaster Roversa osmogodišnji Mek Vilson

Menadzer Donkaster Roversa osmogodišnji Mek Vilson

Jan 2013 | Fudbal Vesti | 0 komentara. Ostavi komentar!

Doskorašnji menadžer Donkaster a, Din Saunders, otišao je iz kluba i sada vodi ekipu Vulverhemptona. Time je ostavio upražnjeno mesto menadžera ekipe Donkaster Rovers a veliki broj zainteresovanih se prijavio za pomenuto mesto. To ne bi bilo ništa neobično, da se na konkurs nije prijavio osmogodišnji Mek Vilson koji je u neku ruku, i primljen na mesto novog menadžera!

Osmogodišnji Mek Vilson

Osmogodišnji Mek Vilson

Naime, osmogodišnji vatreni navijač Roversa, Mek Vilson, odlučio je da pošalje prijavu putem elektronske pošte i na njegovo oduševljenje, prijava je prihvaćena. Naime, Džon Rajan, predsednik Roversa, odlučio je da prihvati simpatičnu ponudu osmogodišnjaka i pozove ga da se upozna sa svim igračima kao i da bude na klupi na sledećem meču koji Roversi igraju protiv Lejton Orijenta

– Jedna od lepih stvari kada ste predsednik kluba, je što možete nekoga da učinite jako, jako srećnim i ulepšate mu dan. Sedeo sam sa ćerkom Kler, kada mi je stigla prijava na kompjuter i odmah sam došao na ideju da ga pozovem – izjavio je predsednik Džon Rajan.

– Pozvao sam ga, njegov tata se javio i ja sam zamolio da dobijem Meka na telefon. On se javio i prvo nije mogao da veruje – rekao je prvi čovek Roversa i nastavio – Kada sam ja bio osmogodišnjak obožavao sam Roverse. Da me je tadašnji predsednik pozvao bio bih oduševljen.

– Kada je telefon zazvonio, ja sam se javio i rekli su mi da traže Meka zbog menadžerskog posla. Mek prvo nije mogao da veruje jer je mislio da stariji brat zove i pokušava da ga nasamari – rekao je Adi, Mekov otac.

Zanimljivo je da i Mek i Adi imaju sezonske karte Roversa. Mek nastupa u omladinskom timu Sprotboro i obožava pomenute Roverse. Videćemo kako će reagovati kada se bude našao na njihovoj klupi idućeg vikenda.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti:
Komentari