Milan Lučić

Najbolji fajter u NHL-u

Feb 2013 | Fudbal Vesti | 0 komentara. Ostavi komentar!

Srpski hokejaš Milan Lučić jedan je od najžešćih igrača u američko-kanadskoj hokejaškoj ligi. Na skoro svakom meču on se obračunava pesnicama sa protivničkim igračima. Do sada je u karijeri imao 48 tuča, a uvek je izlazio kao pobednik

Hokejaš Boston Bruinsa Milan Lučić jedan je od najboljih igrača američke NHL lige, ali je i jedan od najžešćih tabadžija u ovom najbržem kolektivnom sportu na svetu. Lučić je Srbin, koji je rođen i odrastao u Americi, a roditelji su mu sa Pala kod Sarajeva, i on nikada nije krio ni zanemarivao svoje srpsko poreklo.
-volim rakiju, sarmu i dobru tuču! Istina je, priznajem, volim dobru tuču. Ako me neko iznervira, ne ostajem mu dužan. Ne dogovaramo se oko tuča, ali uvek znaš ko je od protivničkih igrača spreman da se pobije – rekao je jednom Lučić.

Najpoznatiji je njegov duel od prošle godine na meču Bruinsa i Bafala, gde se Lučić zakačio s Patrikom Kaletijem, kome je očitao lekciju iz boksa. Kaleti je jedan od najomraženijih hokejaša Lige, kome nije prvi put da krvav seda na klupu za kažnjene posle sukoba s borbenim Srbinom.

Poslednji put zakačio se 28. januara ove godine  s Timom Glisonom na meču Bostona i Karoline. Samo tri dana ranije, 25. januara ove godine, potukao se s Markom Čartnerom iz Nujork Ajlendera, i to u dvorani “TD Garden” u Bostonu, gde je ekipa Bruinsa trijumfovala 4:2.

Milan Lučić

Milan Lučić

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti:


Iz kafane na utakmicu Iz kafane na utakmicu
Okršaj na Ledu! Milan Lučić VS Luka Gazdić Okršaj na Ledu! Milan Lučić VS Luka Gazdić
Hokejaska Tuca Hokejaška tuča je najbolja tuča
Ubio ga hokejaški pak
Trener manijak


Komentari