Murinjo i Di Marija

Murinjo i Di Marija…Rastanak na pomolu

Jan 2013 | Fudbal Vesti | 0 komentara. Ostavi komentar!

Kada mu se Argentinac požalio na tretman i minutažu, Murinjo mu žestoko odgovorio rekavši da se više trudio dok je manje zarađivao.

Di Maria

Di Maria

Portugalski trener Žoze Murinjo polako gubi konce u Real Madridu. U sukobu je sa navijačima, medijima, kapitenom Kasiljasom, napadačem Benzemom, nedavno je u svlačionici vikao i na svog miljenika Ronalda, a sada se sukobio i sa još jednim svojim “čovekom od poverenja” – Anhelom Di Marijom.

Za mnoge navijače Reala, Di Marija je godinama bio trn u oku. Zato što je plaćen 30 miliona evra i zato što je često bio ispod nivoa ekipe, a Murinjo mu je bezgranično verovao.

U poslednje vreme i Murinjo je video da je đavo odneo šalu, pa je Di Mariju izbacio iz prve postave. Argentinski vezista mu je ubrzo poslao SMS poruku u kojoj je izrazio nezadovoljstvo tretmanom i minutažom. Usledio je žestok odgovor portugalskog trenera.
“Ma, ti si potpuno bezvredan fudbaler!”, rekao je u svom stilu Murinjo, koji se naljutio zbog činjenice da se Di Marija drugačije ponaša sada kada je za veće pare produžio ugovor do 2018. godine sa Realom, nego pre toga.
“Bolji je bio ranije. Manje je zarađivao, ali je barem nešto igrao. Sada ne igra ništa”, rekao je Murinjo.

Ove sezone je 24-godišnji “bezvredni” Di Marija odigrao 18 prvenstvenih utakmica, često ulazeći sa klupe i postigao samo dva pogotka.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti:
Komentari