Ne ide mu u zadnje vreme - Fudbalski Tipovi

Ne ide mu u zadnje vreme

Jan 2013 | Fudbal Vesti | 0 komentara. Ostavi komentar!

Portugalski trener napao čoveka koji je insistirao da se fotografišu zajedno.

Jose Mourinho

Jose Mourinho

Žoze Murinjo ima sve više problema.

Ne samo sportskih (praktično izgubljenu titulu šampiona Španije), već je od četvrtka uveče i pod istragom policije!

Tokom šetnje jednim od madridskih tržnih centara, u pratnji porodice i telohranitelja naleteo je na upornog posetioca, koji je insistirao da ovekoveči momenat i fotografiše se sa trenerom Reala.

Murinjo je odbio i to je, za sada, jedina definitivna istina. O daljem sledu događaja postoje dve verzije, prema pisanju “El Mundo Deportiva”.

Prema priči gospodina sa kamerom, Portugalac ga je odbijao i odbijao. To ga, međutim, nije sputalo u nameri, pa je trčao ispred Murinja i pokušavao da ga na razne načine uslika. Potom je šef struke Madriđana besan potrčao za nesrećnikom, stigao ga i šutnuo u zadnjicu. Zatim su dotrčali i njegovi telohranitelji i razbili mu mobilni telefon.

Prema varijanti Portugalčevog PR tima, nije bilo nikakvog fizičkog kontakta, već samo intervencije telohranitelja, koji su sprečili fotografisanje.

Šutnuti fotograf zahtevao je od prisutnih radnika obezbeđenja i policije zapisnik, koji bi mu poslužio kao osnov tužbe protiv trenera. Murinjov je sve vreme insistirao da nije ništa uradio, osim što je odbijao fotografisanje.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti:
Komentari