Neimar protiv Mesija na humanitarnom meču - Sportske Vesti - Fudbalski Tipovi

Neimar protiv Mesija na humanitarnom meču

Jul 2013 | Fudbal Vesti | 0 komentara. Ostavi komentar!

U Peruu je odigran jedan spektaklurani meč humanitarnog karaktera u kome su snage odmerili Mesijevi prijatelji i Neimar zajedno sa ostatkom sveta. Mladi Brazilac je u tom inače egzibicionom meču postigao spektakularan gol sa skoro samog centra igrališta.

Neimar i Mesi

Od naredne sezone Lionel Mesi i Neimar biti na istoj strani u dresu Barselone i verovatno postati najveća snaga katalonskog kluba. U utorak uveče su bili na suprotnim stranama …

U Limi, glavnom gradu Perua, odigrana je humanitarna utakmica između Messija i prijatelja sa jedne i Neimara i ostatka sveta sa druge strane. Pobedio je argentinski fudbaler i njegova ekipa sa 8:5, u duelu gde je rezultat zapravo bio najmanje bitan. Mesijev tim predvodio je Fabio Kapelo dok je na drugoj strani bio Ziko.

Svi učesnici ovog meča jako dobro su se zabavljali, pa je tako Dani Alveš igrao i za jednu i za drugu ekipu, a uz to je na obe strane postigao po pogodak.

Najljepši je, ipak, bilo delo 21-godišnjeg Brazilaca Neimara i to onaj poslednji na meču za 8:5. Nemar je tom prilikom skoro sa centra igrališta pogodio protivničku mrežu.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti:


Mali Klaudio neverovatan talenat iz Argentine
Mesi genijalno predstavljen na papiru Mesi genijalno predstavljen na papiru
Mesi, Ronaldo (Zuba), devojke u tangama, žurka, Las Vegas…
Leo Mesi provozao odbranu Bilbaa
Mesi Riberi Riberi ponizio Mesija


Komentari