Nikad ne "prozivaj" boksera na Twiteru

Nikad ne “prozivaj” boksera na Twiteru

Mar 2013 | Fudbal Vesti | 0 komentara. Ostavi komentar!

Engleski bokser Kurtis Vudhaus rešio je problem “prozivki” preko interneta tako što je odlučio da dođe na vrata čoveka koji ga je vređao na Tviteru.

Vudhaus je u petak kontroverzno izgubio titulu prvaka Engleske u superlakoj kategoriji od Šejna Singltona na poene.

Posle poraza je na Tviteru napisao da daje “srce i dušu boksu” koji mu je zbog toga “slomio srce”. To je dočekao kornsik “džimjob88” (@jimmyob88) počeo da ga vređa i proziva. Navodno to traje mesecima.

Kurtis Vudhaus

Kako prenose lokalni mediji, Vudhaus je ponudio 1.000 funti onome ko pronađe adresu tog korisnika koji je u internet žargonu “trolovao” boksera.

Uz pomoć drugih korisnika Tvitera, ispostavilo se da “trol” živi samo 17 milja od Vudhausa, nekadašnjeg fudbalera Hala, koji je ostavio fudbal da bi prešao na boks.

Ovaj 33-godišnji bokser je seo u auto i dovezao se u ulicu, postavivši na Tviter fotografiju table uz poruku: “neka mi neko kaže broj da ne bih išao od vrata do vrata”, a “trolu” je poručio da ga čeka u ulici.

Sve to vreme se Džimjob izvinjavao i govorio da je u pitanju šala i bezazlena pošalica i počeo da se izvinjava Vudhausu. Posle izvesnog vremena bokser je odlučio da se vrati kući.

“Možda je ovo bilo glupo. Mogao sam da uštedim benzin tako što bih ga blokirao”, napisao je posle svega Vudhaus.

Nakon što je priča izašla u javnost, podršku sportisti poslali su nekadašnji i sadašnji bokser Lenoks Luis, zatim političar i nekadašnji bokser Džon Preskot, kao i fudbaler Džoi Barton, koji je napisao:

“Ne podržavam nasilje, ali umirem od smeha na ovo što je Vudhaus uradio”.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti:
Komentari