Nokautirao protivnika, izbegao isključenje i odbranio penal

Nokautirao protivnika, izbegao isključenje i odbranio penal, na kraju je ipak pocrveneo.

Apr 2013 | Fudbal Vesti | 0 komentara. Ostavi komentar!

Situacija sa utakmice 10. kola peruanske Primere, završene remijem Deportivo Pacifika i Union Komersija 1:1, odličan je primer i objašnjenje karme i ravnoteže koja mora da postoji u životu.
Igrao se 5. minut susreta kada je golman Union Komersija, u nameri da ispuca loptu od svog gola, letećim maj geri udarcem nokautirao napadača Pacifika, Andresa Mendosu.

Glavni sudija je dosudio penal za domaći tim, ali doneo neverovatnu odluku da golmanu pokaže samo žuti karton, iako je bilo očigledno da je zaslužio isključenje. Da nepravda bude veća, Flores je uspeo da pročita gde će protivnik šutirati i odbranio jedanaesterac.

Igrači Pacifika su tada propustili idealnu priliku da povedu, ali su grešku ispravili u 41. minutu kada je Karlos Perez postigao pogodak i doneo prednost 1:0. Ipak, slavlje nije dugo trajalo, pošto je samo 60-ak sekundi kasnije Gerardo Vonder Puten doneo izjednačenje Unionu.

Ipak, sva ova dešavanja u prvih 45 minuta samo su prvi deo priče o karmi na ovom susretu. Karmin krug uzroka i posledica za golmana Floresa zatvoren je sredinom drugog poluvremena. Iako je situacija bila mnogo bezazlenija od one u 5. minutu, golman Uniona je isključen. Zbog koškanja sa protivničkim igračima, nakon sporne sudijske odluke, Flores je u 70. minutu dobio drugi žuti, odnosno crveni karton zbog kojeg je pre vremena završio utakmicu.

U skladu sa izrekom: “Sve se vraća, sve se plaća”.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti:


Golman Burse nokautirao navijača


Komentari