Nova žrtva provalnika, Džoel Obi

Nova žrtva provalnika, Džoel Obi

Feb 2013 | Fudbal Vesti | 0 komentara. Ostavi komentar!

Fudbaleri ovih dana zaista nemaju sreće sa kriminalcima. Nakon što su u proteklih mesec dana Piter Lovenkrands i Marek Hamšik bili žrtve razbojnika, na red je došao i igrač Intera, Džoel Obi, koji doduše nije bio žrtva razbojništva, ali zato jeste – provalnika.

Džoel Obi

Mladi reprezentativac Nigerije se u petak uveče vratio u svoj dom nakon treninga, a onda je otkrio da mu je neko provalio u kuću. Italijanska policija je potvrdila da je do incidenta došlo – precizan spisak stvari koje su ukradene nije objavljen, ali se zna da je ukupna vrednost svega ukradenog nekoliko desetina hiljada evra.

Ovaj incident zaokružuje tešku nedelju za Obija, koji je na treningu u ponedeljak obnovio povredu zbog koje je odsustvovao sa terena tokom većeg dela ove sezone, i zato je propustio prekjučerašnji meč “Nerazura” protiv Kluža.

Nigerijac je izrazio zabrinutost zbog toga što su fudbaleri sve češće žrtve kriminalaca u Italiji, pa ostaje da se vidi da li će njegove kolege u budućnosti početi da preuzimaju dodatne mere opreza.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti:
Komentari