Ovo je definitivno najbolji kladioničarski liustić ikada

Ovo je definitivno najbolji kladioničarski liustić ikada

Apr 2013 | Fudbal Vesti | 0 komentara. Ostavi komentar!

Kris Marfi je običan čovek, ili kako je naveo na svom Tviter nalogu “Student, ljubitelj fudbala, otac, legenda”. Ono što jeste neobično kod Marfija, je činjenica da je proteklog leta odigrao kladioničarski listić koji mu sada možete doneti ogromnu svotu novca.

Funte

Naime, on je 20. avgusta prošle godine odigrao tiket na kojem je prognozirao pobednike svih 5 liga u Engleskoj, počev od Premijer lige, preko Čempionšipa pa sve do 1, 2. i 3. lige koje predstavljaju prvih 5 rangova u Engleskoj.

Marfi je prognozirao da će Mančester Junajted osvojiti Premijer ligu, što se sinoć i obistinilo, Kardif je već osvojio Čempionšip, Gilingem je osvojio Ligu dva, Mensfild Ligu tri i jedino mu još nedostaje da Bornmaut osvoji Ligu jedan. A kako stoje stvari sa Bornmautom? Trenutno vrlo dobro jer Bornmaut kolo pre kraja ima bod više od Donkastera a u poslednjem kolu Bornmaut gostuje Tranmeru koji je deseti na tabeli, samim tim nema ambicije za osvajanje bodova, dok Donkaster gostuje Brentfordu koji je treći.

Dobitak? Na uloženih 25 funti, dobitak će iznositi čak 425 250 funti! Jedino je još ostalo da Bornmaut potvrdi prvo mesto u sledećem kolu.

Evo Marfijevog listića, koji je postavio na Tviter, a na kojem su mu za sada sve opklade prošle i jedino se čeka da i Bornmaut pobedi pa da trenutni dobitak od 110 565 funti, dodatno poraste (kladionice čekaju da opklada prođe kako bi prikazali kompletan dobitak):

Za kraj, želimo mu da njegov prezimenjak ne pokvari planove, srećno Marfi!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti:


Najlepši golovi Kladionica / Subota 25.04.15. / Kvota 7.6
Najlepši golovi Kladionica / Utorak 14.04.15. / Kvota 13.7
Tiket Kladionica Tiket Kladionica / 06. 04 / Kvota: 21,20
Tiket Kladionica Tiket Kladionica / 03. 04. / Kvota: 6,5
Najlepši golovi Kladionica / Subota 28.03.15. / Kvota 6.1


Komentari