Prevaren Stefan Šćepović

Prevaren Stefan Šćepović

Jan 2013 | Fudbal Vesti | 0 komentara. Ostavi komentar!

Pošto nije uspeo da pronađe angažman u Južnoj Koreji, napadač Partizana Stefan Šćepović vratio se u Beograd.

Stefan-Šćepović

Stefan-Šćepović

Mnogo se prašine podiglo zbog nezavršenog posla na Dalekom istoku, pale su i teške reči na račun najboljeg strelca crno-belih u jesenjem delu sezone, ali i njegovog zastupnika Nikole Damjanca. Ipak, Stefan Šćepović demantuje tvrdnje Fakrije Šekularca i kaže da su Korejci hteli da ga prodaju u klub Gjeongnam, a ne Busan kako se poslednjih dana i nedelja najavljivalo!

– Ono što sam pročitao o neuspelom transferu u Busan je ružno i neistinito. Otišao sam u Seul gde sam bio dva dana, a potom sam avionom odleteo u Busan. Međutim, nakon toga odveli su me 30 kilometara dalje, gde sam trebao da potpišem ugovor sa klubom Gjeongnam! Bio sam tamo 10 dana i pošto se ništa nije dešavalo izgubio sam strpljenje i vratio se kući. Nisam želeo da rizikujem da mi propadnu neke druge ponude zbog ove “turneje” po Koreji – objasnio je Stefan Šćepović za SPORTAL.RS.

On je dodao da Partizan nije ni dobio nikakvu ponudu iz Južne Koreje.

– Nemam nameru da se preko medija sa bilo kim raspravljam, ali smatram da sam potpuno normalno odreagovao i vratio se. Na kraju krajeva, Partizan, čiji sam i dalje član, nije ni dobio nikakvu ponudu od Korejaca.

Vaši saigrači iz sadašnjeg kluba uskoro se vraćaju sa Tare, a potom idu i na drugi deo priprema u Antaliju. Sa vama, ili…?

– Videćemo. Naredni dani će pokazati da li idem u inostranstvo, ili ostajem i na proleće u Humskoj – završio je Šćepović, strelac sedam prvenstvenih golova prethodne jeseni.

Zastupnik fudbalera Partizana Nikola Damjanac nije želeo da komentariše prozivke ne sopstveni račun od strane Fakrije Šekularca.

– Svaki moj komentar bio bi suvišan – bio je kratak Damjanac.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti:


Fudbal u 2013. godini Fudbal u 2013. godini
Nameštaljka veka Nameštaljka veka
Neverovatna fudbalska priča Neverovatna fudbalska priča
Tim Kejhil Tim Kejhil ušao u istoriju najbržim golom
Fudbal i marihuana ne idu zajedno Fudbal i marihuana ne idu zajedno


Komentari