Prvenstvo u Španiji loše organizovano - Fudbalski Tipovi

Prvenstvo u Španiji loše organizovano

Jan 2013 | Fudbal Vesti | 0 komentara. Ostavi komentar!

Prvog dana takmičenja u grupi C primetili smo mnogo propusta u organizaciji.

Već posle prve utakmice na Svetskom šampionatu za rukometaše u Španiji postalo je jasno zašto je Evropska federacija (EHF) nahvalila i odala priznanje Srbiji za organizaciju dva velika takmičenja u januaru i decembru prošle godine.

Neke stvari koje su se dogodile ovde u Saragosi na IHF prvenstvu bile su nazamislive na Euru u Beogradu, Nišu, Vršcu i Novom Sadu.

Standardni novinarski protokol za utakmicu ne postoji, a konačna statistika je samo sa strelcima, bez odbrana golmana, procenata, isključenja…

I odnos prema selekcijama nije na nivou.

Asistent Veselina Vukovića, Vladan Jordović, rekao nam je da su “orlovi” po dolasku na utakmicu 15 minuta proveli ispred hale čekajući “tetkicu” da donese ključ.

Kasnilo je i zagrevanje, a pred sam početak meča između Srbije i Južne Koreje, jedan novinar je došao do naše klupe, osmotrio dobro gde ima mesta u press loži i lagano se uputio ka istoj. Zanimljivo obezbeđenje i redari uopšte nisu reagovali.

Primetili smo i da je veći deo publike ostao da sedi dok su se intonirale himne.

pak, vrlo opušteni i gostoljubivi Španci potrudili su se da zabave srpske navijače na poluvremenu. Arenom Prinsipe Filipe odzvanjala je popularna pesma Seke Aleksić. Zanimljivo da nismo čuli nadaleko čuveni korejski “gangnam style”.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti:


Kiril Lazarov Majstorija Kirila Lazarova
Tragedija u rukometu, Bjelicki izgubio oko
Najzanimljiviji gol u istoriji rukometa
Zašto Radivoje, zasto Srbine?


Komentari