Rezervni igrač ostao na klupi zbog burme - Fudbalske vesti - Fudbal

Rezervni igrač ostao na klupi zbog burme

Aug 2013 | Fudbal Vesti | 0 komentara. Ostavi komentar!

U najjačoj ligi Venecuele desila se nesvakidašnja i komična situacija koja je kod nas karakteristična za dosta niže rangove takmičenja ali i tu se sve redje dešava. Rezervni igrač Rolando Eskobar nije mogao da udje u ugru zbog burme!?!

Poznato je pravilo da igrači koji su na terenu i igrači koji u igru ulaze sa klupe ne smeju da nose na sebi nikakve narukvice, prstenje, brojanice, mindjuše… Na meču u Venecueli, sastali su se Deportivo Lare i Deportivo Anzoateguija, domaćini su vodili, a trener gostiju je planirao da pojača napada ulaskom Rolanda Eskobara. Ali, videvši da nosi burmu na ruci, sudija mu je naredio da prvo skine prsten pa onda tek da udje u igru.

Rezervni igrač ostao na klupi zbog burme

Rezervni igrač ostao na klupi zbog burme

I kako to obično biva, prsten se zaglavio, trener i navijači nestrpljivi, Eskobar počeo da paniči, a prsten ni makac… Kod nas su se takve situacije rešavale tako što se oblepi trakom sporan prsten i nema problema, ali Eskobar se dosetio klješta kao poslednju nadu i pokušao da preseče prsten.

U tome, na njegovu žalost (ili na sreću) nije uspeo, da li zato što stvarno nije mogao da preseče prsten ili od straha šta će mu supruga reći kada dodje kući, uglavnom, poraz svoje ekipe je morao da gleda sa klupe, a možda je mogao da preokrene rezultat…

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti:
Komentari