Povredjene igrače iznose gradjevinskim kolicima

Rumunija: Povredjene igrače iznose gradjevinskim kolicima

Apr 2013 | Fudbal Vesti | 0 komentara. Ostavi komentar!

Verovatno ste se makar jednom u životu zapitali kako neko može da gleda i prati utakmice najnižih fudbaslkih liga i šta tu ima zanimljivo. Odličan odgovor na to pitanje mogla bi da bude situacija iz 4. rumunske lige, sa utakmice između Timisula i temišvarske Politehnike, završene pobedom gostiju 9:0. Uprkos ubedljivom porazu domaćini su oduševili sve prisutne na stadionu, kada su svog povređenog igrača sa terena izneli u kolicima koja se najčešće koriste za građevinske radove!

Meč je odigran pre 400 gledalaca, ulogu fizioterapeuta je obavljala jedna baka, a uvedena je i “poslednja reč tehnike” koja bi mogla da postane pravi hit. Umesto ambulantnog vozila i tradicionalnih nosila, ekipa Timisula je rešila da za pružanje pomoći fudbalerima nabavi motorizovana kolica, kakva se najčešće koriste na građevini.

Na nesreću domaćih, a sreću navijača, kolica su morala biti “testirana”. Jedan od igrača Timisula je zatražio pomoć zbog povrede, pa je na teren moralo da uđe neobično vozilo. Uz bučan rad motora i na oduševljenje navijača mladić koji je upravljao kolicima “utovario” je povređenog fudbalera i počeo da ga iznosi sa terena. Oduševljen time što je u centru pažnje i glavna atrakcija, igrač Timisula je rešio da stojeći otpozdravi navijačima. I dok je vozilo bilo u pokretu, ustao je i ispao iz njega i tako dodatno upotpunio ovu zabavu za sve prisutne na stadionu. Video zapis ove neobične situacije je vrlo brzo postao hit na internetu i obišao svet, a kako je sve izgledalo pogledajte i sami:

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti:
Komentari