Runi pogadja i zatvorenih očiju

Runi pogadja i zatvorenih očiju

Mar 2013 | Fudbal Vesti | 0 komentara. Ostavi komentar!

Neobičan i simpatičan duel. Generacija fudbalera Mančester junajteda s kraja 90-ih izazvala sadašnju generaciju na šutiranje naslepo! Pogledajte šta je uradio Runi.

Vejn Runi

Za generaciju napadača Mančester junajteda sa kraja 90-ih godina govorilo se da mogu da igraju zatvorenih očiju koliko se dobro razumeju.

Dvajt Jork, Endi Kol, Tedi Šeringem i Ole Gunar Solksjer su sa ostatkom tima 1999. godine osvojili englesko prvenstvo, FA kup i titulu prvaka Evrope.

Posebno su Jork i Kol pokazivali da imaju gotovo telepatsku saradnju i bili su posebno zbog toga što su anticipirali gde će lopta otići ili kako će odskočiti, što bi se reklo imali su osećaj za gol. Bili su prava napast za protivničke odbrane.

Ser Aleks Ferguson uporedio je sadašnji tim upravo sa onim od pre 14 godina.

S tim u vezi organizovan je neobičan i simpatičan. Jork i Kol izazvali su Vejna Runija, Denija Velbeka i Havijera Ernandeza u “telepatskom fudbalu”, odnosno fudbalu sa zatvorenim očima.

Jork je nabacio loptu Kolu koji je uspeo da je udari glavom i pogodi mrežu.

Bilo je tu raznih urnebesnih momenata, ali “hajlajt” eksperimenta i video snimka je spektakularan volej kojim je Runi postigao gol!

POGLEDAJTE:

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti:


Aleks Ferguson i njegove zanimljive izjave
Na koji način zaradjuju 5 najbogatijih klubova??
Ferdinand namerno spotakao Toresa, ali izbegao kaznu
Razočarani navijač Mančestera prijavio sudiju policiji
Runi: van Persi pogodan za šale…uvek nasedne


Komentari