Škotski navijači čistili teren u Novom Sadu

Škotski navijači čistili teren u Novom Sadu

Mar 2013 | Fudbal Vesti | 0 komentara. Ostavi komentar!

Večeras, od 20:30 na stadionu “Karađorđe”, trebalo bi da bude odigran meč između Srbije i Škotske.

No, iz čitave situacije proistekao je jedan lep gest, tačnije dva sjajna gesta, a priredili su ih navijači Škotske koji su došli da bodre svoje igrače. Oni su, videvši da postoji mogućnost da meč bude odložen, u svojim tradicionalnim nošnjama došli na stadion “Karađorđe” i pomogli domaćim radnicima da se sneg što pre očisti kako bi meč bio sigurno odigran.

Evo kako je to izgledalo:

Škotski navijač u radnoj akciji

To nije sve! Sjajni škotski navijači su danas, dali prilog od 1500 funti za Dečije selo u Sremskoj Kamenici, te su čak istakli da njihova donacija nije prevelika ali da žele da pokažu svetu da postoje ljudi koji se bave humanitarnim radom. Pomenuti novac, biće iskorišćen da se deca iz pomenute ustanove, opreme boljom sportskom opremom i uključe u rad sportskih klubova sa svojim vršnjacima.

Zanimljivo je da su navijači Škotske proglaešni za najbolje navijače na Evropskom prvenstvu u fudbalu 1992. godine i Svetskom prvenstvu 1998. godine.

Mi kažemo, dajte im nagradu i za predstojeće Svetsko prvenstvo 2014. pa makar se i ne kvalifikovali, zaslužili su je sigurno!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti:
Komentari