Šta Denis Rodman radi u Severnoj Koreji sa tompusom?? Pa trenira nacionalni tim - Fudbalski Tipovi

Šta Denis Rodman radi u Severnoj Koreji sa tompusom?? Pa trenira nacionalni tim

Dec 2013 | Fudbal Vesti | 0 komentara. Ostavi komentar!

Denis Rodman se definitivno odomaćio u Severnoj Koreji, i ima nameru da predvodi nacionalni tim Severne Koreje protiv američkih NBA veterana i to baš na rodjendan Kim Džong Una, 8. januara.

 

Rodman je održao trening selekcije Severne Koreje, i to sa tompusom u ruci, a što se tiče ambicije da dovede bivše zvezde najjače lige sveta – spomenuo je da se pojedini plaše da dođu.

Rodman se sprijateljio sa severnokorejskim liderom u februaru, kada je doputovao u tu zemlju sa Harlem Globtrotersima, a posle je stvorena ideja i o preuzimanju reprezentacije.

Rodmanovom inicijativom nije bio oduševljen i američki Stejt Department, iz kog je saopšteno da su njegove ideje u supotnosti sa njihovom zvaničnom politikom. Osetljiv je i momenat, jer je Rodman u Severnu Koreju otputovao samo dve nedelje pošto je Kim Džong Un naredio likvidaciju teče Džang Song Teka.

“Šta god je on uradio, ili šta god da se desilo u Severnoj Koreji, ja nemam kontrolu nad tim. Takve stvari se ovde dešavaju stalno, iz godine u godinu, ja sam došao ovde zbog košarke i da se malo zabavim”, rekao je Rodman.

Kako je izgledao trening Denisa Rodmana sa severnokorejskim košarkašima, možete i pogledati

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti:
Komentari