Studenti iz Bjeljine pali tiket za 1000 eura

Studenti iz Bjeljine pali tiket na Barsu za 1000 eura i žalili se katalonskom klubu

Mar 2013 | Fudbal Vesti | 0 komentara. Ostavi komentar!

Trojica studenata ekonomije iz Bijeljine poslali su mejl Barseloni razočarani što je pobedila Milan sa 4:0 u Ligi šampiona jer im je oborila tiket na kladionici. Da levi bek Katalonaca Đordi Alba nije postigao poslednji pogodak za Katalonce u 92. minutu meča, njih trojica bi bili bogatiji za 1.000 evra.

Nesrećni studenti kojima je barsa "oborila" tiket

Drugovi Ognjen Bošković, Pavle Gavrić i Stefan Popović sastavili su tiket i tipovali da će Galatasaraj slaviti u Gelzenkirhenu sa 3:2, kao i da će Barsa pobediti Milan sa 3:0. Na uplaćenih pet konvertibilnih maraka (300 dinara) mogli su da ostvare dobitak od 1.000 evra, a onda su razočaranje rešili da podele sa ekipom Barselone.

“Rešili smo da im pošaljemo mejl, kako bismo im dočarali koliko bi zapravo nama značio taj novac. Poslali smo im i link na kojem mogu da pogledaju koliko nas je Albin pogodak koštao. Naravno, nijednog momenta nismo želeli da vređamo bilo koga, čestitali smo im na pobedi i fantastičnoj partiji, ali se pitamo zar je baš morao da se desi i četvrti pogodak”, rekao je Pavle.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti:
Komentari