Svi bi da gledaju Ronalda na Old Trafordu - Sportske vesti - Fudbalski Tipovi

Svi bi da gledaju Ronalda na Old Trafordu

Mar 2013 | Fudbal Vesti | 0 komentara. Ostavi komentar!

Žoze Murinjo je na svojoj konferenciji za štampu pred večerašnji meč sa Mančester Junajtedom izjavio da će svet stati kako bi gledao taj meč, a da Portugalac nije daleko od istine, svedoči i pismo koje je lokalnim novinama poslala anonimna grupa od četiri igrača jednog od klubova treće engleske lige, koji su insistirali da ostanu anonimni:

– Fudbalska Liga(telo koje reguliše takmičenje u drugoj, trećoj i četvrtoj ligi Engleske) pri određivanju rasporeda ne pokazuje nikakvo razumevanje stvarnosti. Veliki broj klubova se muči sa sve nižim posetama na stadionima, a za večeras je zakazan veliki broj mečeva, uprkos tome što se igra istorijski meč Lige Šampiona, gde će se Ronaldo vratiti na “Old Traford”. Profesionalci smo, i navikli da igramo u vreme kada se igra Liga Šampiona, ali koliko je realno očekivati da navijači u velikom broju dođu da gledaju Ligu Jedan, kada se igra istorijska utakmica? Verujemo da će i oni koji budu na stadionima stalno proveravati rezultat iz Mančestera a, iskreno, i većina igrača bi rado gledala utakmicu – kaže se u pismu.

Iako su stavovi izneti u pismu realni, jasno je da klub dotičnih igrača neće biti zadovoljan njihovim izjavama, tako da ostaje da se vidi da li će biti otkriveno koji igrači su u pitanju.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti:


Ronaldo škorpionom sprečio bruku Reala Ronaldo škorpionom sprečio bruku Reala
Sakupljač lopti ismejao i izludeo Ronalda Sakupljač lopti ismejao i izludeo Ronalda
Upaljačem na Ronalda Šta je sve obeležilo polu finale Kupa Kralja
Majstore "isto kao Ronaldo" Majstore “isto kao Ronaldo”
GOLČINA! Ronaldo pocepao mrežu Bilbaa GOLČINA! Ronaldo pocepao mrežu Betisa


Komentari