Tako se voli klub

Tako se voli klub (Dejv Kitson)

Jan 2013 | Fudbal Vesti | 0 komentara. Ostavi komentar!

U poslednjih dvadesetak godina, fudbal je sve manje igra, a sve više biznis, a to utiče i na stavove igrača, čije se interesovanje za određeni klub obično završava u trenutku kada napuste taj klub i pređu u neki drugi. Da nije uvek sve tako, pokazuje Dejv Kitson, igrač Šefild Junajteda, koji je otvorio dušu engleskim medijima pred nastupajući FA Kup meč između Junajteda i njegovog bivšeg kluba, Redinga. Kitson je priznao da navija za Reding, kao i to da i dalje nije preboleo ispadanje iz lige sa ovim klubom u maju 2008. godine:

Kitson

Kitson

– To ispadanje iz lige je jedno od najgorih iskustava u mom životu. Mi, kao igrači, smo bili odgovorni za to što su mnogi zaposleni u klubu izgubili poslove, i onda smo imali situaciju da dolazimo na trening u svojim skupim kolima i gledamo te jadne ljude kako iznose kutije, jer su postali višak u klubu, a postali su višak zbog naših loših igara. Ni dan danas nisam preboleo sve to. Reding je moj tim, tim na čije utakmice vodim svog sina. Često pričam sa Brajanom MekDermotom (trenerom Redinga) – on je ubedio bišeg trenera Stiva Kopela da me dovede na probu, i zauvek ću mu biti zahvalan na tome. Zaista se nadam da će uspeti da opstanu u ligi. – iskren je Kitson.

Visoki napadač je, nakon Redingovog ispadanja iz lige, prodat Stouku, gde nije uspeo da ponovi sjajnu formu koju je pokazivao za “Kraljeve”.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti:


David Dejvis Ovakav autogol nista videli
Midlsboro napravio odličan marketing. Kupiš kartu, dobiješ pivo
Protivnik ga bezobrazno sapleo dok je slavio pogodak
Ugasili mu Tviter zbog slike sa vrećom punom novca
zigic Sjajni Žigić


Komentari