Bjelicki izgubio oko

Tragedija u rukometu, Bjelicki izgubio oko

Feb 2013 | Fudbal Vesti | 1 komentar.

– Još proživljavam taj užasan trenutak – moj prst doslovno prodire u njegovo oko. Osetio sam kako je propao duboko unutra. Znao sam da neće dobro završiti – ovako je za hrvatske medije komentarisao Josip Valčić, hrvatski rukometni reprezentativac kada je saznao da će najbolji poljski rukometaš Bjelicki ostati bez oka.

Naime, pre desetak dana su ove dve ekipe odigrale prijateljski meč, a posle jednog neopreznog, ali ne namernog faula, Bjelicki sa užasnom grimasom pao na pod.

Povreda oka

– Žao mi je, mogu to da ponovljam hiljadu puta, ali ništa ne mogu da promenim. Žaliću zbog toga ceo život i nikad to neću zaboraviti. Svestan sam da se to svakome moglo dogoditi, ali me to ne može utešiti -rekao je Valčić.

Ustvari, Valčić je hteo da doda loptu saigraču, a Bjelicki je naleteo na njegovu ruku. Do ponedeljka su doktori u Poljskoj, ali i Nemačkoj obavili nekoliko operacija levog oka nesrećnog rukometaša bez uspeha. Oku nije bilo spasa. I dok Valčić, kako prenose hrvatski mediji, danima ne spava, Bjelicki mu ne zamera ništa.

– Dobro je, izgubio sam samo jedno oko. Naučiću sa time da živim. Događaju se i gore stvari u životu i nisam nimalo ljut na Valčića. Nije bilo nikakve namere – prenosi Jutarnji reči sada već bivšeg igrača nemačkog Rein-Nekar Lovena.

Svaka mu čast!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti:
1 Komentar

Komentari