Ugasili mu Tviter

Ugasili mu Tviter zbog slike sa vrećom punom novca

Feb 2013 | Fudbal Vesti | 0 komentara. Ostavi komentar!

Nešto čudno se dešava sa engleskim fudbalerima i neprikladnim slikama sa novcem.

Nakon što je pre nekoliko nedelja Lajam Ridžvel na sebe navukao bes javnosti kačenjem slika na kojima novčanice od 20 funti koristi kao toalet papir, sada se svojim finansijskim mogućnostima pohvalio i Majkl Čopra, bivši fudbaler Njukasla i Sanderlenda, koji trenutno nastupa za Ipsvič. Priča je sledeća: Čopra je propustio dobar deo prethodne sezone jer je bio na psihijatrijskom lečenju zbog zavisnosti od kocke, na kojoj je izgubio nekoliko stotina hiljada funti. Ove sezone, Čopra se nalazi pod istragom zbog navodne umešanosti u nameštanje konjičkih trka, a pre dva meseca je dospeo u javnost zbog izjave da nema da plati 50 000 funti, koliko mu je bilo potrebno da sebi plati odbranu na optužbe o nameštanju trka.

Posle te izjave, Čopru su na društvenoj mreži Tviter sve češće i češće “bockali” tvrdnjama da je bankrotirao, a fotografija vreće ispunjene novčanicama od 20 funti je bila odgovor ovog napadača, koji je uz nju postavio sledeću poruku: “A vi i dalje tvitujte o tome kako sam u dugovima, samo napred haha #lova #bankrot #lol #jelimaneko5funti”.

Ipak, reakcija na objavljenju fotografiju je bila izuzetno negativna, pa je Tviter nalog ovog fudbalera, koji je imao oko 15 000 pratilaca, ugašen nekoliko sati nakon kačenja sporne slike. Jedan od PR-a Ipsviča je dao kratku izjavu o svemu što se desilo:

– U eri kada nema mnogo direktnog kontakta između igrača i navijača, lepo je što neki igrači žele da uspostave dirketnu komunikaciju, ali bi ipak trebalo da više razmišljaju pre nego što nešto stave na društvene mreže – rekao je ovaj predstavnik kluba.

Majkl Čopra

Majkl Čopra

Inače, zanimljivo je da je Čoprin postupak vrlo otvoreno osudio i njegov saigrač Džej Emanuel-Tomas, koji je, neposredno nakon objavljivanja sporne slike, preko Tvitera Čopru nazvao “klovnom”.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti:


David Dejvis Ovakav autogol nista videli
Midlsboro napravio odličan marketing. Kupiš kartu, dobiješ pivo
Protivnik ga bezobrazno sapleo dok je slavio pogodak
zigic Sjajni Žigić
Tako se voli klub (Dejv Kitson)


Komentari