Voditelj Anđus ucenjivao trenera Zvezde Stojanovića - Sportske Vesti - Fudbalski Tipovi

Voditelj Anđus ucenjivao trenera Zvezde Stojanovića

Jul 2013 | Fudbal Vesti | 0 komentara. Ostavi komentar!

Čelnici FK Crvena zvezda doneli su odluku da podnesu krivičnu prijavu protiv novinara Dejana Anđusa, jer su saznali da je u utorak ujutru u hotelu “M” tražio da mu novi trener Slaviša Stojanović isplati 15.000 evra uz tvrdnju da ga je upravo on doveo na “Marakana”.

Anđus

Anđus je to potvrdio u svojoj emisiji koju vodi na jednoj televiziji i to kada mu je u gostima bio potpredsednik crveno-belih Nebojša Čović. Anđus je izjavio da je razgovarao s novim trenerom Zvezde Stojanovićem u prisustvu izvesnog taksiste Miška.

– Nije 15 nego 12, jer je to deset odsto od 120.000. Stojanović je predložen od mog i svog kućnog prijatelja taksiste Miška, koji mi je dao njegovu biografiju, a onda sam je ja predao Slaviši Kokezi. Zatim sam otišao kod potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića i ponudio mu Stojanovića. Tek tada, Slaviša Stojanović je pozvan u Beograd. Poslao sam mu poruku da ne zaboravi ko su mu pravi prijatelji. Miško, koji je taksista je predložio Stojanovića i pripada mu menadžerska provizija iako se on tim poslom ne bavi, poručio je Dejan Anđus u svojoj emisiji.

Očekuje se i da policija reaguje po službenoj dužnosti.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti:


Milijaš kao Mihajlović
Milijaš nominovan za najgori korner Milijaš nominovan za najgori korner
Crvena Zvezda Crvena Zvezda najavljuje istupanje iz Superlige!
Delije trenirale pre utakmice – na šahovskoj partiji u parku
Grb Crvene Zvezde Grb Crvene Zvezde za ‘Ginisa’


Komentari