Wi-fi zakazao, transfer propao

Wi-fi zakazao, transfer propao

Feb 2013 | Fudbal Vesti | 0 komentara. Ostavi komentar!

Juče je bio jako aktivan dan na transfer tržištu, kako to obično i biva poslednjeg dana prelaznog roka. No, tržište je ostalo uskraćeno za još jedan transfer a razlog je – “pucanje” internet konekcije!

Kasami

U pitanju je transfer Pajtima Kasamija, švajcarskog fudbalera, koji je trebalo da pređe na pozajmicu iz Fulama u Peskaru. Međutim to se nije desilo a razlog je jako bizaran, wi-fi konekcija u prostorijama Fudbalskog saveza Italije nije radila kako treba neposredno pred zatvaranje prelaznog roka, pa potrebna dokumentacija nije ni mogla da stigne u Savez pre dozvoljenog roka. Samim tim, transfer je propao a Kasami je ostao u Fulamu. Poznati menadžer, Mino Rajola koji zastupa i Kasamija izjavio je sledeće:

– Ovo je nezabeleženo! Prosto ne mogu da verujem da internet nije dobro radio. Sva dokumenta su poslata pre isteka roka ali ne znamo da li su stigla na vreme.

Pomenuti menadžer, kao i dva kluba, uputila su žalbu pa ako ta žalba bude prihvaćena, Kasami će ipak otići u Peskaru. Ovaj postupak za transfer 20-ogodišnjaka morali bi da odobre i Fudbalski savez Italije i UEFA.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti:


Reprezentacija Nemačke u metrou Reprezentacija Nemačke u metrou
Ni 5:0 nije sprečilo tuču Engleza Ni 5:0 nije sprečilo tuču Engleza
Najbolji strelac u istoriji Čelsija i neki od njegovih golova – Frenk Lampard
Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014 Crna Gora 1-1 Engleska 26.03.13. SP 2014 Kvalifikacije
Midlsboro napravio odličan marketing. Kupiš kartu, dobiješ pivo


Komentari