Winner takes the Earth ili Samsung kampanja? - Fudbalski Tipovi

Winner takes the Earth ili Samsung kampanja?

Oct 2013 | Fudbal Vesti | 0 komentara. Ostavi komentar!

Misteriozni, jezivo obučeni likovi (o kojima smo pisali i pozvali ih na naš najveći derbi) koji su se pojavili na utakmicama Bajerna, Juventusa i Čelsija i dalje izazivaju veliku pažnju. Njihov slogan “Winner takes the Earth” je preplavio Internet, i svuda “pljuše” pitanja koja, za sada, ostaju bez odgovora.

Vanzemaljci, templari, slobodni zidari (masoni), sektaši ili možda Samsung kampanja???

Proveravanjem domena zvaničnog sajta ovih “ljudi u crnom” http://www.mysteriouscircles.com/ ipak smo otkrili neke zanimljivosti.

Serveri na kome se nalazi sajt je registrovan na firmu Samsung tako da možemo da pretpostavimo da je u toku neka viralna Samsung kampanja, ali za šta?

samsungova-kampanja

Domen je smešten na Samsung -ove Servere

Još jedna zanimljivost jeste to da je Samsung zvanični sponzor sva tri kluba na čijim stadionima su vidjeni misteriozni ljudi. Čelsiju su čak i generalni sponzor (njihov logo se nalazi na prednjoj strani dresa), a ostalim klubovima su u glavnom sponzorskom pulu (sponzorišu još nekoliko klubova, od većih Real Madrid i Olimpijakos, od manjih Lejton Orijent i Svindon iz Engleske).

Samsung, FIFA, UEFA ili već neko četvrti (ili možda svi oni zajedno) neće nas držati još dugo u neizvesnosti. Kako se može videti na njihovom sajtu, prvog novembra će se pojaviti čovek koji zna istinu šta će se desiti sa planetom Zemljom.

kampanja-samsunga

1. novembra ćemo saznati o čemu se radi?

Ipak, ko god da je pokrenuo ovu priču, izburkao je fudbalsku i Internet zajednicu i samo se nadamo da cilj ove kampanje nije prodaja nekog proizvoda već nešto plemenitije od toga. Skrenuli su nam pažnju, samo da to iskoriste za pravu stvar!!!

Podelite na:

  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

Povezane vesti:


Fudbalska reprezentacija Samsung galaksije Fudbalska reprezentacija Samsung galaksije
1382847_379578428842727_1204460415_n Možda se pojave i na derbiju


Komentari