Žreb za Svetsko Prvenstvo u Brazilu - Fudbalski Tipovi - Fudbal Vesti

Žreb za Svetsko Prvenstvo u Brazilu

Dec 2013 | Fudbal Vesti | 0 komentara. Ostavi komentar!

Izvučene su grupe za predstojeće Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine u fudbalu. Nema izrazite “grupe smrti”, ali ima par grupa koje su jako interesantne.

Kao po običaju, Francuska je opet dobila jednu od najlakših grupa po imenima, aktuelni Svetski prvaci će imati glavnog konkurenta u Holandiji, domaćini će se boriti sa Hrvatima, Meksikancima i Kameruncima… Interesantna grupa, a možda i najbliža “grupi smrti” je grupa D gde će koplja ukrstiti, Urugvaj, Kostarika, Engleska i Italija…

Komšije (BiH i Hrvatska) nisu toliko loše prošli na žrebu za Svetsko prvenstvo. Hrvatska ima nešto težu grupu gde će veliku bitku voditi sa Meksikom i Kamerunom za drugo mesto. A Bosna ima jako lepu da zauzme drugo mesto koje vodi u nokaut fazu (Argentina je ipak prvi pik u njihovoj grupi), jer su joj rivali Iran i Nigerija, reprezentacije sa kojima, realno, mogu da izadju na kraj.

Sve u svemu, očekivali smo malo interesantnije grupe, ali nas svakako neće biti tamo tako da možemo opušteno i na miru da odaberemo svoje favorite i navijamo za njih….

Grupe za svetsko prvenstvo u Brazilu

Grupe za svetsko prvenstvo u Brazilu

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti:


Island Island pred istorijskim uspehom
Bosna je u Brazilu Bosna je u Brazilu!
Meč decenije za srpsku reprezentaciju za samo par sati


Komentari