Analiza za četvrtak 28.03.2013

Analiza za četvrtak 28.03.2013

Mar 2013 | Kladionica Tipovi

Viena Capitals – Klagenfurt TIP: 1 Kvota: 1.8
Krefeld – Ingolstadt TIP: 1X Kvota: 1.32
—————————————————-
Uk. kvota: 2.4 Ulog: 4/10

Viena Capitals – Klagenfurt (Hokej Austruja playoff)

Vienna se nekako podrazumevala u finalu, nakon što su veći deo sezone proveli na čelu tabele. Stvari su izgledale problematično kod 1-2 u seriji protiv Salzburga, posebno nakon dva loša izdanja u nizu, ali Capitalsi su pokazali da su šampionski kalibar. Dobili su tri utakmice u nizu, od čega dve u Salzburgu, iako prije toga nisu u ovoj sezoni pobijedili u tom gradu.
Viennni je ovo prvo finale nakon osam godina, a to je bila godina i njihovoe jedine titule. Pozitivan znak je to što su tada u finalu pobijedili upravo Klagenfurt. Ove sezone Viennna je dominirala protiv kluba iz Koruške. Dobili su ih u pet od šest utakmica, uključujući sve tri na domaćem ledu. Smatram da će i danas finele plejofa ekipa Viene započeti pobedom.

Krefeld – Ingolstadt (Hokej Nemačka playoff)

Krifild, ekipa koja je ligaški deo takmičenja završila na trećoj poziciji ima lepe šanse da ovom pobedom reši pitanje polufinaliste plejof-a. U četvrtfinalnoj seriji vode protiv Inglostada sa 3-1 u pobedama (igra se u četiri dobijene). Verujem da Krifild može slaviti večeras jer poseduje neverovatan kvalitet u odbrani, jedini razlog zbog čega nisam potpuno siguran u pobedu domaćina, pa sam odigrao duplu sansu je to što domaćin ima najviše odigranih produžetaka, pa se bojim da i večeras ne slave upravo posle produžetka. Bili kako bilo, siguran sam da Krifild neće izgubiti na ovom meču. Uostalom statistika govori da u medjusobnim duelima ovih ekipa uglavnom je domaćin slavio.

Pozdrav i srećno svima koji prate…

Share and Enjoy !

0Shares
0 0