Finale Lige Šampiona - Madridski okršaj usred Lisabona - Fudbal

Finale Lige Šampiona – Madridski okršaj usred Lisabona

May 2014 | Kladionica Tipovi

Prvi put u istoriji finale Lige Šampiona finale gradski rivali, Real i Atletiko iz Madrida će igrati 265. put za najvredniji trofej, za trofej koji je Real osvajao već 9 puta a Atletiko nijednom.

Ovo je sudar u Lisabonu je sudar bogatih i siromašnih, zato i ne čudi činjenica da će “siromašniji” Atletiko imati veću podršku u fudbalskoj Evropi. Samo Geret Bejl vredi više od čitave ekipe Atletika. Osim novca, Real ima prednost i u iskustvu. Dosta igrača Reala, a i Anćeloti su osvajali “ušati” pehar, ali su i gubili finala.

Sa druge strane imaju ekipu Atletika, ekipu koja ih je dobila na “duge staze” i osvojila trofej u nacionalnom prvenstvu. Poslednji put su bili ovako blizu da osvoje najvredniji trofej još davne 1974. godine, kada ih je u finalu dobio Bajern iz Minhena…

Obe ekipe imaju problema sa povredama, ono što je sigurno jeste da Alonso neće igrati zbog kartona. Ronaldo i Pepe u Realu su kuburili sa povredama, a u Atletiku Diego Kosta (čak je bio i u Srbiji kod Dr Marijane Kovačević) i Arda Turan.

Što se kladionice tiče, ja ću probati sa “kecom” na Real. Ali ću pratiti i live, odnosno tek kada budem video sastave možda budem probao i sa 3+! Kvota i za jednu i za drugu igru je ista, 2.05.

Liga Šampiona - Real Madrid- Atletiko Madrid

Liga Šampiona – Real Madrid- Atletiko Madrid

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti:


Finale Kupa Srbije 2014 – Golovi
Finale Kupa 2014. Finale Kupa 2014 – “Ćureća Slanina”
Sampioni Evrope Orlići prvaci Evrope!
Najava meča Benfika – Čelsi