Kladionica Analiza / Sanderlend - Man Utd / Fudbalski Tipovi - Fudbal

Kladionica analiza / Sanderlend – Man Utd / 05.10.13.

Oct 2013 | Kladionica Tipovi

Kladionica – Analiza utakmice – Subota 05.10.2013
18:30h Engleska Premijer Liga

Sanderlend – Mančester Junajted TIP: 2 Kvota: 1.65
                                                 TIP: Tim2 2+ Kvota: 1.75


Najgori start Junajteda u prvenstvu u poslednjih 24 godine. Svakog kola se očekuje da će početi sa onim prepoznatljivim igrama. U prošlom kolu su izgubili od WBA na Old Trafordu, i ja ne mogu da se setim kada su poslednji put vezali dva poraza u nizu u Premijer Ligi.

Zato danas jurim Mančester u svakoj mogućoj igri, a Vama preporučujem dve, čistu “dvojku” i da Man Utd daje 2+ golova. Kad sam pogledao kvote za ovu utakmicu u više kladionica, još me je više povuklo da stavim Junajted na tiket. Pobeda gosta se plaća 1.65, a da gost da 2+ golova 1.75, što je priznaćete za Man Utd dosta visoko.

Nisam ništa napisao o “crnim mačkama”, a imali potrebe uopšte? Očajno su započeli sezonu, Di Kanio je dobio otkaz, i od prošlog kola vodi ih pomoćni trener koji je samo “privremeno” rešenje. Ovo “privremeno” jer je postojala priča da će možda i ostati na klupi do kraja sezone, ali mu se loše piše. U prošlom kolu im je došao Liverpul sa Suarezom i Staridžom u prvoj postavi i ta dva igrača su dala laka 3 komada. A sada im gostuje Junajted, sa Van Persijem i Runijem u prvoj postavi (Runi je bio pod znakom pitanja, ali po nekim informacijama koje sam iskopao na netu, biće na raspolaganju Mojesu)!

Naša dva predloga su kao što sam već i rekao: “dvojka” na Junajted, Junajted daje 2+ golova, a ovo možete probati i kao kombinaciju (kvota je: 1.85)


Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti: