Kladionica i analiza / Klub Briž - Gent / 25.08.13. - Fudbalski Tipovi

Kladionica i analiza / Klub Briž – Gent / 25.08.13.

Aug 2013 | Kladionica Tipovi

Kladionica – Analiza utakmice – Nedelja 25.08.2013
14:30h Belgija Jupiler Liga

Klub Briž – Gent TIP: 1 Kvota: 2.1


Ispadanjem iz Evrope, Klub Brižu je ostala Jupiler Liga i domaći kup na koje mogu da se skoncentrišu maksimalno. Problem sa igrama Klub Briža ove sezone jeste što kada imaju dobar rezultat oni staju i brane se, to su znali da kazne Slask u kvalifikacijama za Ligu Evrope i Varegem u domaćem prvenstvu.

U toj utakmici protiv Varegema, KLub Briž je trebao da vodi na poluvremenu bar sa 3 gola razlika, a ne samo 1-0. Odlično su igrali i falilo im je samo malo sreće. Medjutim, u drugom poluvremenu kao da je izašla druga ekipa! Stali su i branili 1-0, na kraju nisu izdržali i izgubili 2 boda od ekipe Varegema. Takodje, u odnosu na prošlu sezonu, ove godina igraju mnogo oštrije. Igraju “fajterski” što rezultira dobijanjem dosta kartona po utakmici.

Verujem da su naučili nešto iz ovih utakmica (u prošlom kolu na teškom gostovanju dobili su Mehelen 2-1). Smatram da treba iskoristiti dobru kvotu na Klub Briž, jer Gent je jak za osrednje ekipe ali nikako da zabeleži dobar rezultat protiv ekipa iz gornjeg doma.

Pobeda domaćina, 1 na Klub Briž!


Share and Enjoy !

0Shares
0 0