Kladionica / Kortrijk - Mehelen / 24.08.13. - Fudblski Tipovi

Kladionica i analiza / Kortrijk – Mehelen / 24.08.13.

Aug 2013 | Kladionica Tipovi

Kladionica – Analiza utakmice – Subota 24.08.2013
20:00h Belgija Jupiler Liga

Kortrijk – Mehelen TIP: 1 Kvota: 2.0


Utakmica belgijskog prvenstva kojoj me je privukla ponudjena kvota na domaćina od 2.0. Kortirijk je ekipa osrednjeg kvaliteta, ali mnogi favoriti će ostaviti bodove na gostovanju Kortrijku! A Mehelen, iako je prošle sezone bio prijatno kladioničarsko iznenadjenje, stiče se utisak da ove sezone posustaju.

Kortrijk ima mladu ekipu, danas im neće igrati naš Nenad Pavlović zbog crvenog kartona u prošlom kolu, ali je zato spreman Ivan Santini, hrvatski internacionalac koji je golovima najavio da će biti prijatno igračko otkriće ove sezone u Belgiji. Bio je strelac na 2 meča (ukupno dao 4 gola) u Belgiji do sada, i oba puta je bukvalno sam doneo bodove svom timu.

Od Mehelena se očekuvalo da će ove sezone napraviti korak više i da će se boriti za Evropu, ali imaju samo 1 bod posle 4 kola i moja pretpostavka je da će isti bodovni saldo imati i posle utakmice sa Kortrijkom.

Ovo je utakmica gde ja očekujem malo golova, pre svega jer mislim da će Mehelen braniti “nulu”. Tako da je ova utakmica pogodna i za egzibicionu kladioničarsku varijantu, oni hrabriji mogu pokušati sa prelazom X-1.

Usvakom slučaju, tesna pobeda Kortrijka! TIP: 1 Kvota: 2.0


Share and Enjoy !

0Shares
0 0