Kladionica i analiza / Reding - Ipsvič / 03.08.13. - Tipovi i analize

Kladionica i analiza / Reding – Ipsvič / 03.08.13.

Aug 2013 | Kladionica Tipovi

Kladionica – Analiza utakmice – Subota 03.08.13.
16:00h Engleska Čempionšip liga

Reding – Ipsvič TIP: 1 Kvota: 1.90


Počinje i najbolja druga liga sveta, Čempionšip (Chmapionship)!
A prva uatkmice ove sezone koju stavljamo na kladioničarski “skener” jeste duel povratnika Redinga i uvek nezgodnog Ipsviča.

Kako to često zna da bude slučaj, da ekipa koja ispadne iz lige iznad, obično gubi motiv i jako loše prodje te prve sezone u nižoj ligi, ali ovo je Engleska, i Redingovi igrači i stručni štab će dati sve od sebe da se što pre vrate tamo gde im je i mesto, u Premijer Ligu! Kad je u toku prošle sezone bilo jasno da će Reding teško obezbediti premijerligaški status, uprava Redinga je radila pametno (nasuprot QPR-u), “štekali su kintu” za ovu sezonu. Tako da je uprava odradila jako dobar prelazni rok, zadržala je sve što je bilo korektno od igračkog kadra iz prošle sezone i dovela nekoliko odličnih i iskusnih igrača: Vejna Bridža iz Man Sitija na pozajmicu, Rojston Drente iz Real Madrida, Deni vi9lijamsa iz Hofenhajma…

S druge strane, Ipsvič je prošlu sezonu započeo katastrofalno, i tek pred kraj se izvukao da ne ispadne. Na klupi im je iskusni Mik Merarti i možda im je on najveća prednost ove sezone (a možda i nije, Vulverhempton je igrao očajan fudbal sa njim na klupi u poslednje 2, 3 sezone u Premijer Ligi, pa on je doveo Milijaša kao najveće pojačanje sezone, one sezone kad su ispali!?!). Bilo kako bilo, on je izborio sa Ipsvičem opstanak, a kako će se ponašati ove sezone Ipsvič, to ćemo tek videti.
Ja se nadam isto kao i prošle sezone!!!

TIP: 1 – Pobeda Redinga!


Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti:


Najlepši golovi Kladionica / Subota 25.04.15. / Kvota 7.6
Najlepši golovi Kladionica / Utorak 14.04.15. / Kvota 13.7
Tiket Kladionica Tiket Kladionica / 06. 04 / Kvota: 21,20
Tiket Kladionica Tiket Kladionica / 03. 04. / Kvota: 6,5
Najlepši golovi Kladionica / Subota 28.03.15. / Kvota 6.1