Kladionica i analiza utakmice / Šefild V. - Milvol / Fudbalski Tipovi

Kladionica i analiza / Šefild V. – Milvol / 24.08.13.

Aug 2013 | Kladionica Tipovi

Kladionica – Analiza utakmice – Subota 24.08.2013
16:00h Enlgeska Čempionšip (Championship)

Šefild V. – Milvol TIP: 1 Kvota: 2.1


Oba tima su loše počela sezonu. Posebno će biti teško Milvolu jer je prve 3 utakmice igrao protiv ekipa koje ne važe za ovogodišnje favorite (novajlija Yeovil, Ipsvič i Hadersfild) i protiv kojih je morao mnogo bolje. Ovako imaju 0 bodova, 0 datih golova i gostuju u 4. kolu Šefildu V.

S druge strane, Šefild je imao tu nesreću da sezonu otvori protiv bogatog i ambicioznog QPR-a, pa protiv uvek nezgodnog Barnlija i u prošlom kolu, prvi bod su uzeli na gostovanju velikom Lids Junajtedu. Tu utakmicu protiv Lidsa sam gledao i evo par zapažanja:
Menadžer Šefilda je Dejv Džons koji je kao igrač igrao centralnog beka, onda možete i da pretpostavite kakva je njegova fudbalska filozofija. Na golu je Kirkland (pravio je čuda protiv QPR-a, i odličan protiv Lidsa), odbrana jako čvrsta i izuzetno visoka (štoperi su visoki oko 195, utakmice su gubili sa 1 golom razlike, protiv QPR-a i Lidsa su vodili), u sredini terena nema nekih kreativaca već su uglavnom radilice i borci, a u napadu Nuhiu (visok preko 2m) i brzi škot Maguire. Forsira se kontakt igra i igra na prekide, jako dobro skaču i ako Milvol spusti loptu na zemlju, biće problema, što iskreno sumnjam da su u stanju da izvedu.
Milvol je ostao bez dugogodišnjeg trenera (prešao je u Wulvse) i dolazi na megdan Šefildu bez glavnog i najvažnijeg šrafa na terenu Lijama Trotera (svima nama poznato prezime 🙂

Moj utisak je da će Milvol i ovog puta ostati bez bodova, pa čak možda i bez datog gola!

Kvota na pobedu domaćina je jako dobra i kreće se od 2.05 do 2.15. Pobeda Šefilda!!!


Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Povezane vesti:


Najlepši golovi Kladionica / Subota 25.04.15. / Kvota 7.6
Najlepši golovi Kladionica / Utorak 14.04.15. / Kvota 13.7
Tiket Kladionica Tiket Kladionica / 06. 04 / Kvota: 21,20
Tiket Kladionica Tiket Kladionica / 03. 04. / Kvota: 6,5
Najlepši golovi Kladionica / Subota 28.03.15. / Kvota 6.1